Råd til omskårne

Kan man få forhuden tilbake?

Nei, dessverre. Men noen kan gjenskape noe som kan gi mer beskyttelse og utseende tilnærmet en forhud, og som kan gjøre penishodets hud mer normal igjen.

Avon viser et av flere hjelpemidler som menn kan bruke til å strekke huden de har igjen på penis for å om mulig oppnå en beskyttelse av penishodet og et tilnærmet intakt utseende igjen. Det er individuelt hvor mye hud eller forhud man har igjen, og hvor tøyelig den er. Huden er forskjellig hos oss alle.

Ved å søke på nettet med ordene «foreskin restoration» kommer det opp mange treff som avslører at veldig mange menn i verden prøver å få tilbake en slags forhud. Alle hjelpemidlene er sikkert ikke like gode, og forskning og studier på dette finnes det nok ikke ennå, så dette blir ekseperimentelt enn så lenge. Det er viktig å huske godt på at det aldri skal gjøre vondt om man prøver å tøye huden sin.

For å oppnå større komfort, mer sensitivitet og bedre beskyttelse av penishodet for om mulig få tilbake en tynnere, mer sensitiv hud på penishodet, så bruker en del menn også en såkalt «manhood» i et komfortabelt materiale som de kan tre over penis.

Vi i Intakt Norge er ikke knyttet til noen produsenter av slikt, og driver ikke med reklame for slike produkter. Vi formidler kun at omkårne menn søker og utvikler ulike metoder og hjelpemidler som dette.